Logo De Bilt
Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning hoek Nachtegaallaan/Melchiorlaan te Bilthoven, De Bilt

Burgemeester en wethouders van De Bilt maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Emmaplein en Vinkenplein te Bilthoven voor het realiseren van een gebouw met zes appartementen op de 1e en 2e verdieping, een commerciële plint met een bancaire dienstverleningsfunctie en een parkeerkelder op de hoek Nachtegaallaan/Melchiorlaan te Bilthoven.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 oktober 2014 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van De Bilt, Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij gemeente De Bilt t.a.v. college van burgemeester en wethouders, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u contact op te nemen met de Unit Vergunningen, tel: 030-2289411.

Het planidentificatienummer van het ontwerp van de omgevingsvergunning hoek Nachtegaallaan/Melchiorlaan te Bilthoven is NL.IMRO.0310.0009OV14012-ON01.

Naar boven