Start van deze pagina
Skip navigatie, ga direct naar de Inhoud

Overheid.nl - de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.

De wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden

Tekstgrootte
+


Jaargang 2014
Nr. 28031

Gepubliceerd op 2 oktober 2014 09:00
Toon volledige inhoudsopgave

Gerelateerde informatie


ruimtelijkeplannen.nlLogo Almelo
Voorbereidingsbesluit Worker Landen 20 te Bornerbroek, Almelo

De gemeenteraad heeft op 30 september 2014 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied Worker Landen 20 te Bornerbroek (voorbereidingsbesluit). Het voorbereidingsbesluit geldt voor het kadastrale perceel Worker Landen 20, voor zover hier op basis van het bestemmingsplan Buitengebied een bouwvlak op is gesitueerd. Het perceel is grofweg is gelegen in het buitengebied, ten zuiden van de Doorbraak en het XL Business Park, ten oosten van de zijtak van het Twentekanaal en ten noordwesten van de dorpskern Bornerbroek, zoals weergegeven op de bijbehorende verbeelding van het voorbereidingsbesluit met kenmerk NL.IMRO.0141.201402-VB01. Op grond van het voorbereidingsbesluit mag het gebruik van gronden en bouwwerken niet gewijzigd worden zonder omgevingsvergunning. Daarnaast dienen aanvragen om omgevingsvergunning te worden aangehouden. Het besluit treedt op de dag van publicatie (donderdag 2 oktober 2014) in werking.

Inzien van het voorbereidingsbesluit

Het voorbereidingsbesluit en alle bijbehorende stukken liggen van 2 oktober 2014 tot en met 12 november 2014 ter inzage bij de publieksbalies van het Klantcontactcentrum en kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.almelo.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl Het is niet mogelijk om bezwaar of beroep in te dienen tegen het voorbereidingsbesluit.


SnelzoekenInfo

Snelzoeken
U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op
–een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst (bijvoorbeeld "milieu")
–een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties (bijvoorbeeld dossiernummer '32123' of 'trb 2009 16').
U kunt termen combineren door EN te zetten tussen de termen (blg 32123 EN milieu).
U kunt zoeken op letterlijke tekst door '' om de term te zetten. ('appellabele toezeggingen').

Voor meer mogelijkheden en uitleg verwijzen wij u naar de help-pagina's van Officiële bekendmakingen op overheid.nl