Omgevingsvergunning vestiging kantoor, Oudeweg 1 in Reeuwijk
Logo Bodegraven-Reeuwijk
Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij bij besluit van 13 augustus 2014 een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).
De omgevingsvergunning heeft betrekking op de vestiging van een kantoor aan de Oudeweg 1 te Reeuwijk. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het gebruiken van het bestaande bedrijfspand op het perceel Oudeweg 1, voor kantoor. De kantoorfunctie is zelfstandig en heeft geen relatie met recreatie-activiteiten en is daarom in strijd met het bestemmingsplan.
Het betreft de volgende activiteiten:
-Het afwijken van het bestemmingsplan 2.1 lid 1, sub c Wabo
Ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning is de verleende omgevingsvergunning niet gewijzigd.
Inzage
De verleende omgevingsvergunning ligt vanaf donderdag 2 oktober 2014 tot en met woensdag 12 november 2014 voor iedereen op de volgende wijze ter inzage:
  • -
    digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • -
    digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl -> Wonen, leven en werken -> Plannen en projecten -> Reeuwijk Brug -> Overige (ruimtelijke) plannen en projecten;
  • -
    op papier en digitaal tijdens openingsuren van het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).
De bronbestanden van de omgevingsvergunning zijn beschikbaar gesteld op http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl.
Rechtsmiddelen en inwerkingtrreding
Tegen de verleende omgevingsvergunning is beroep mogelijk gedurende zes weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd, ofwel op vrijdag 3 oktober 2014. Het beroep tegen de omgevingsvergunning moet ingesteld worden bij de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerp omgevingsvergunning en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren te brengen. Het besluit treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn.
Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe moet binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het beroep is beslist.
Naar boven