Logo Schouwen-Duiveland
Mededeling verlening omgevingsvergunning Deltastraat 1, 1a, 1b, 1c en 1d te Nieuwerkerk, Schouwen-Duiveland

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor de activiteit ‘bouwen’, de activiteit ‘handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening’ en de activiteit ‘uitweg’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (hierna: Wabo) voor het bouwen van 5 woningen NL.IMRO.1676.00123OvgNK20140211.

De bouw van de 5 woningen zal plaatsvinden op de adressen Deltastraat 1, 1a, 1b, 1c en 1d te Nieuwerkerk, kadastraal bekend als gemeente Duiveland, sectie A, perceelnummer 1707. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Het college wil meewerken aan het plan voor de activiteiten ‘bouwen’, ‘strijd met regels van ruimtelijke ordening’ en de activiteit ‘uitweg’’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor de activiteit ‘strijd met regels van ruimtelijke ordening’ dient een planologische wijziging doorgevoerd te worden conform artikel 2.1 lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo.

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Zierikzee, 3 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven