Logo Kaag en BraassemOntwerpwijzigingsplan Van Klaverweijdeweg 23 Hoogmade

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Van Klaverweijdeweg 23 Hoogmade met ingang van donderdag 30 januari tot 13 maart 2014 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het wijzigingsplan kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Het plan Van Klaverweijdeweg 23 Hoogmade maakt het mogelijk om op de betreffende locatie bedrijfsdoeleinden uit te voeren. De bestemmingswijziging is een vervolgfunctie wegens beëindigen van de agrarische activiteiten. Het agrarisch bouwvlak komt te vervallen.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

29 januari 2014

Naar boven