Logo Oosterhout
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkdorp Den Hout, herziening IV (Vrachelsestraat-Molenakker)’, Oosterhout

Ontwerpbesluit hogere ten hoogste toelaatbare geluidbelasting plan Vrachelsestraat – Molenakker

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied in de oksel van de Vrachelsestraat-Molenakker te Den Hout een bestemmingsplan in procedure wordt gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dienen naast het bestemmingsplan ook hogere waarden voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting te worden vastgesteld.

Ontwerpbestemmingsplan Kerkdorp Den Hout, herziening IV (Vrachelsestraat-Molenakker)

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt dit ontwerpbestemmingsplan Kerkdorp Den Hout, herziening IV (Vrachelsestraat-Molenakker) (NL.IMRO.0826.BSPhz4denhout-ON01) en het ontwerpbesluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken, ter inzage.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, begrensd door de straten Vrachelsestraat, Herstraat en de Molenakker te Den Hout. Het voorziet in de bouw van 11 grondgebonden woningen in verschillende prijsklassen.

Ontwerpbesluit hogere ten hoogste toelaatbare geluidbelasting plan Vrachelsestraat – Molenakker

Het voornemen bestaat om, met toepassing van artikel 110a van de Wet geluidhinder, hogere waarden vast te stellen voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting ter plaatse van de woningen aan de Vrachelsestraat (maximaal 62 dB). Het ontwerpbesluit tot vaststelling van deze hogere waarden, met bijbehorende stukken, ligt eveneens ter inzage.

Terinzageligging

Alle stukken liggen met ingang van 2 oktober 2014 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en in Dorpshuis Den Brink, Houtse Heuvel 24a te Den Hout (tel. 0162-422971). Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 2 oktober 2014) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 13 november 2014) ter zake van dit ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen betrekking hebbende op het ontwerpbestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kerkdorp Den Hout, herziening IV (Vrachelsestraat-Molenakker)”.

Voor wat betreft het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze Ontwerpbesluit hogere ten hoogste toelaatbare geluidbelasting plan Vrachelsestraat – Molenakker”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S.B. Snoeren-Dumont van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoon 14 0162.

Oosterhout, 1 oktober 2014

Naar boven