Logo Bladel
Omgevingsvergunning aanleg parkeerterrein aan de Specht te Bladel (locatie Kempenland)

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.1, eerste lid onder a en c en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend (afwijking bestemmingsplan “locatie Kempenland”) voor de aanleg en gebruik van een parkeerterrein aan De Specht te Bladel.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ligt van 2 oktober tot en met 13 november 2014 ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis in Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via: www.bladel.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1037Specht-VAST

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders van Bladel.

Het instellen van beroep is mogelijk van 2 oktober tot en met 13 november 2014. Het beroepschrift moet u sturen naar: Rechtbank Oost-Brabant, Bestuursrecht (Postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch). De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 14 november 2014. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer Cees van Hintum van het team Ruimte (telefoon 0497-361636).

Naar boven