Logo Geldrop-Mierlo
Verleende omgevingsvergunning Bogardeind-Beulelaar Geldrop, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken bekend, dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

Voor:

uitbreiden kruising Bogardeind-Beukelaar, aanleg twee middengeleiders en kappen berk

Locatie:

Bogardeind-Beukelaar in Geldrop

Activiteiten:

– planologisch strijdig gebruik

 

– kappen

Zaaknummer:

20140213

Datum besluit:

25 september 2014

Datum verzending:

25 september 2014

De hierboven genoemde omgevingsvergunning en de overige relevante stukken liggen vanaf de dag na publicatie voor een periode van zes weken ter inzage. Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken via de website www.geldrop-mierlo.nl of telefonisch met het cluster Vergunningen van de afdeling Publiekszaken, bereikbaar via telefoonnummer 14 040.

Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan binnen zes weken na de datum van ter inzage legging van het besluit rechtstreeks beroep worden ingesteld bij de administratieve rechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Ook kunt u wegens spoedeisend belang een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant in ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Aan het indienen van een dergelijk verzoek zijn kosten verbonden. U kunt het verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven