Logo Bergeijk
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplannen ‘Woongebieden Bergeijk, herziening 2014’, ‘Woongebieden Oost, Bergeijk, herziening 2014’, ‘Woongebieden West, Bergeijk, herziening 2014’, Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend:

Inzage

De ontwerpbestemmingsplannen 'Woongebieden Bergeijk, herziening 2014', 'Woongebieden Oost, Bergeijk, herziening 2014', en 'Woongebieden West, Bergeijk, herziening 2014', met voor het ontwerpbestemmingsplan ‘Woongebieden Bergeijk, herziening 2014’ het identificatienummer NL. IMRO.1724.BPBhwg1059-ONTW liggen met ingang van donderdag 2 oktober 2014 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage het gemeentehuis, burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.

Voor het inzien van een plan dient u een afspraak te maken. Dit kan telefonisch (0497-551455) of via de receptie. De ontwerpbestemmingsplannen zijn ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het ontwerpbestemmingsplan ‘Woongebieden Bergeijk, herziening 2014’ onder meer vinden via het identificatienummer. De andere twee ontwerpbestemmingsplannen hebben geen identificatienummer. Zij hebben een oudere RO Standaard en zijn alleen raadpleegbaar in pdf formaat op de website van de gemeente.

Inhoud

De ontwerpbestemmingsplannen 'Woongebieden Bergeijk, herziening 2014', 'Woongebieden Oost, Bergeijk, herziening 2014', en 'Woongebieden West, Bergeijk, herziening 2014' voorzien in diverse correcties die nodig bleken na de actualisering van deze bestemmingsplannen, aanpassingen van regels voor bijgebouwen en agrarische bestemmingen, herziening naar aanleiding van uitspraak van de Raad van State over de beroepen m.b.t. het bestemmingsplan ‘Woongebieden Oost, Bergeijk’ verzoeken en overige gewenste aanvullingen/correcties. In de toelichtingen van de ontwerpbestemmingsplannen worden de aanpassingen uitgelegd.

Tegen vergoeding kunnen exemplaren van de ontwerpbestemmingsplannen worden verkregen.

Zienswijzen

Iedereen kan met ingang van donderdag 2 oktober 2014 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze op de ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer A.L. Oosterwijk op het telefoonnummer (0497-551455). Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden gemaakt.

Bergeijk, 1 oktober 2014

Burgemeester en wethouders van Bergeijk, W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort burgemeester

Naar boven