Bemaling Randstad 380 kV Noordring Bekendmaking m.e.r.-beoordelingsbesluit
Logo Hoogheemraadschap van Rijnland
Het college van dijkgraaf en hoogheemraden van het Hoogheemraadschap van Rijnland maakt naar aanleiding van een op 7 augustus 2014 van Tennet TSO B.V. ontvangen aanmeldnotitie voor een m.e.r.-beoordeling bekend, dat het opstellen van een MER voor het onttrekken van circa 4,7 miljoen m3 grondwater bij de realisatie van een nieuwe hoogspanningsverbinding (Randstad 380 kV) niet noodzakelijk is.
Ter inzage
De relevante stukken liggen met ingang van 1 oktober 2014 gedurende 6 weken ter inzage bij het Hoogheemraadschap van Rijnland (Archimedesweg 1 te Leiden). Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. En aan de linkerkant van deze bekendmaking vanaf 1 oktober 2014.
Bezwaar
Op grond van artikel 6:3 van de Algemene Wet Bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit (voor de watervergunning) waartegen geen bezwaar of beroep kan worden ingediend, tenzij aangetoond kan worden dat deze beoordeling los van de voor te bereiden watervergunning een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. U kunt uw bezwaren te zijner tijd kenbaar maken in het kader van de procedure die gevolgd wordt naar aanleiding van de aanvraag om een watervergunning.
Meer informatie
Voor vragen kunt u terecht bij het servicepunt. Zij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 071-3063020 of via e-mail servicepunt@rijnland.net.
Het hoogheemraadschap van Rijnland maakt gebruik van servicenormen. Kijk voor andere publicaties en algemene informatie op www.rijnland.net. Wij maken u erop attent dat per 1 januari 2012 bekendmakingen niet meer gepubliceerd worden in weekbladen maar via een digitaal waterschapsblad. U kunt het waterschapsblad vinden op www.rijnland.net/waterschapsblad.
 
Leiden, 30 september 2014
 
Naar boven