Logo Losser
Ontwerpbestemmingsplan Losser-dorp, partiële herziening Kopshofweg-Scholtinkstraat, Losser

Burgemeester en wethouders van Losser maken bekend dat, met ingang van 1 oktober 2014 gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan Losser-dorp, partiële herziening Kopshofweg-Scholtinkstraat.

Omschrijving plan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van een woonhuis naast Kopshofweg 1 en de bouw van een woonhuis aan de Scholtinkstraat naast huisnummer 7 te Losser.

Innzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan kan tot en met 11 november 2014 tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Losser.

Het plan (verbeelding en regels) en de bijbehorende toelichting met bijlagen kunnen ook via www.losser.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Gemeenteraad van Losser, Postbus 90, 7580 AB Losser. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie van het gemeentehuis, bereikbaar via telefoonnummer (053) 5377444.

Losser, 30 september 2014

Naar boven