Logo Brunssum
Ontwerpomgevingsvergunning Brede Maatschappelijke Voorziening Kerkeveld, Brunssum

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een aanvraag om een omgevingsvergunning is ingekomen voor het oprichten van BMV Kerkeveld op de locatie gelegen tussen de Prins Bernhardstraat, Johan Frisostraat en Prinses Beatrixstraat.

De betreffende aanvraag is in strijd met het vigerende bestemmingsplan “Centrum”. Het bestemmingsplan zal binnen afzienbare termijn worden aangepast, maar vooruitlopend kan medewerking aan het bouwplan worden verleend op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a sub 3° Wabo (uitgebreide omgevingsvergunningprocedure / projectbesluit).

De ontwerpomgevingsvergunning inclusief de ruimtelijke onderbouwing en de daarbij behorende bijlagen ligt met ingang van 2 oktober 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. De stukken kunnen gedurende deze termijn tijdens de openingstijden worden ingezien bij de balie Bouwen en Wonen van de Gemeentewinkel, op de begane grond van het Bestuurscentrum (Lindeplein 1).

Tevens kan de aanvraag in pdf-vorm worden geraadpleegd op de gemeentelijke website via

http://www.brunssum.nl/Stad_en_Leefomgeving/Ruimtelijke_ordening/Bestemmingsplannen

of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0899.OvBSKerkeveld-on01.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn (vanaf 2 oktober t/m 12 november 2014) kunnen door eenieder zienswijzen tegen de ontwerpvergunning schriftelijk (Postbus 250, 6440 AG Brunssum) danwel mondeling bij de gemeenteraad worden ingediend.

De voorkeur gaat uit naar het schriftelijk indienen van zienswijzen. Degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen, kan daartoe tijdens de openingstijden van de Gemeentewinkel contact opnemen met de medewerkers van voornoemd loket Vergunningen (telefoonnr. 045-527 86 60). De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact op met degene die mondeling zienswijzen naar voren wil brengen.

Brunssum, 1 oktober 2014

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum.

Naar boven