Projectomgevingsvergunning “Bakenmonde”, Nieuwegein
Logo Nieuwegein
In het kader van de beroepsprocedure ligt bij de receptie, Stadsplein 1 te Nieuwegein,
van 26 september 2014 tot en met 6 november 2014 ter inzage:
  • Locatie: Bakenmonde 1 (en 2), 3434 KK Nieuwegein
  • Omschrijving: voor het transformeren van twee kantoorgebouwen naar woongebouwen
  • Kenmerk: 422691
  • en het besluit Hogere waarden Wet geluidhinder (kenmerk:Wgh422691)
     
U kunt dit besluit ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein ( www.Nieuwegein.nl ) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , met de code NL.IMRO.0356.OV HL 2 01 4 001-VA02
 
Als u het niet eens bent met een besluit, kunt u hiertegen in beroep gaan.
 
Beroep Projectomgevingsvergunning
Wilt u beroep indienen?
U kunt een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het beroep moet u indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Verder kunt u enkel beroep indienen als u tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend of aan kunt tonen dat u hiertoe niet in staat bent geweest.
Om beroep in te stellen moet u belanghebbende zijn bij het betreffende besluit. Uw beroepschrift bevat in ieder geval: uw naam en adres, de datum, de reden waarom u beroep indient en uw handtekening. Geef verder duidelijk aan om welk besluit het gaat, bijvoorbeeld door het meesturen van een afschrift van het besluit.
Let op: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing, daarom kunnen na afloop van de beroepstermijn de beroepsgronden niet meer worden aangevuld.
Voorlopige voorziening
Wilt u de inwerkingtreding van de vergunning tijdelijk uitstellen? Dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als u ook beroep instelt. U doet dit verzoek bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht.
Digitaal indienen
U kunt een beroep schrift of een verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening ( DigiD ). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Kosten
Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. De informatiebalie van de Rechtbank Midden-Nederland tel: 030-2233010 of www.rechtspraak.nl/Procedures/Tarieven-griffierecht/) kan u hierover informeren.
Beroep Hogere waarden Wet geluidhinder
Wilt u beroep indienen?
U kunt tegen dit besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:
  • a.
    de naam en het adres van de indiener;
  • b.
    de dagtekening;
  • c.
    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;
  • d.
    de gronden van het beroep (de motivering).
Aan het instellen van beroep zijn in de regel kosten verbonden. Met het beroepschrift moeten dit besluit en andere, op deze zaak betrekking hebbende stukken – zo mogelijk – worden meegestuurd. Het instellen van beroep schorst de werking van dit besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het instellen van beroep een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aan een dergelijk verzoek zijn afzonderlijke kosten verbonden.
 
Burgemeester en wethouders van Nieuwegein
25 september 2014
Naar boven