Gemeente Borger-Odoorn, Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Exloërveen 18A te Exloërveen’.
Logo Borger-Odoorn
Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Exloërveen 18A te Exloërveen’ met nummer NL.IMRO.1681.00BP0036-OW01 met ingang van donderdag 2 oktober 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.
Het plan heeft betrekking op het vestigen van een trainingscentrum voor Aandachtsontwikkeling en Onthaasting als ondergeschikte nevenactiviteit van het agrarische bedrijf, op het perceel Exloërveen 18A in Exloërveen.
Het digitale ontwerpbestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op
Hiernaast ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende genoemde periode tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis van Borger-Odoorn, Hoofdstraat 5 0 te Exloo, bij het K lantcontactcentrum . Ook kan het ontwerpbestemmingsplan desgevraagd ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingsuren worden ingezien. Daarvoor kan een afspraak gemaakt worden met het K cc omgeving , telefoonnummer 14 0591 of e-mail kccomgeving@borger-odoorn.nl
Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijk c.q. mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG EXLOO.
Exloo, 30 september 2014
Burgemeester en wethouders voornoemd.
Naar boven