Logo Reimerswaal
Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Grote Bedrijventerreinen, 1e herziening’, Reimerswaal

Algemeen

Op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat de gemeenteraad van Reimerswaal op 23 september 2014 het bestemmingsplan ‘Grote Bedrijventerreinen, 1e herziening’ met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.GSBTBP1H-va01 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan

De reden voor het opstellen van deze herziening is het herstellen van enkele omissies in het geldende bestemmingsplan ‘Grote Bedrijventerreinen’. Het plangebied omvat een gedeelte van het bedrijventerrein ‘Nishoek’ in Kruiningen. De overige bedrijventerreinen in Reimerswaal maken geen deel uit van deze herziening. De toelichting bij het vastgestelde bestemmingsplan ‘Grote Bedrijventerreinen, 1e herziening’ geldt als onderbouwing voor de haalbaarheid van het plan.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft ter inzage gelegen van donderdag 19 juni 2014 tot en met woensdag 30 juli 2014. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt. Het vastgestelde bestemmingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan.

Het vastgestelde bestemmingsplan (inclusief onderliggende stukken) ligt van donderdag 2 oktober 2014 tot en met woensdag 12 november 2014 voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, www.reimerswaal.nl. U kiest aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens vindt u de stukken door op ‘Bestemmingsplannen Bedrijventerreinen’ te klikken en dan onder ‘Bestemmingsplan Grote Bedrijventerreinen, 1e herziening’.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit en daarmee het bestemmingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van den Dikkenberg of de heer Steenbergen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 1 oktober 2014

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven