Gemeente Landgraaf - Verleende uitgebreide omgevingsvergunning(en) week 39
Logo Landgraaf
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij beschikt hebben op de volgende aanvragen uitgebreide omgevingsvergunning:
* Op 15-09-2014 voor het bouwen van een geheel demontabele unit voor de inrichting van een cafetaria/friture op het adres/de locatie Jan de Witplein/Moltweg nnb, Dossiernr: 2014-0049, datum verzending vergunning: 24 september 2014
De stukken kunt u vanaf de dag na de publicatiedatum tijdens openingstijden inzien in het raadhuis. Bent u belanghebbende én heeft u tegen het ontwerpbesluit zienswijzen ingediend, dan kunt u binnen 6 weken na de dag van verzending van de vergunning aan aanvrager schriftelijk beroep aantekenen bij de Rechtbank Limburg, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Ingevolge artikel 6:5 Algemene wet bestuursrecht dient een beroepschrift te worden ondertekend en tenminste te bevatten: a. de naam en het adres van de indiener; b. de dagtekening; c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; d. de gronden van het beroep. Voeg indien mogelijk een afschrift van het bestreden besluit toe. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift dienen griffierechten te worden betaald. Indiening van een beroepschrift schort de werking van een besluit niet op.
Als u wilt voorkomen dat het genomen besluit wordt uitgevoerd, kunt u - gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift - aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, postbus 950, 6040 AZ Roermond, een voorlopige voorziening vragen.
Als hierboven niet de datum van verzending van de beschikking aan de aanvrager is vermeld, kunt u deze navragen bij het Klant Contact Centrum, telefoonnummer 14 045 (of 045-5695222). Wij raden u aan om, voordat u een beroepschrift indient, de beschikking en de daarbij behorende stukken te raadplegen en overleg te plegen met medewerkers van het Klant Contact Centrum.
Naar boven