Logo Muiden
Vaststelling wijziging bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied Muiden’, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 Wro bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 19 juni 2014 het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied’ d.d. 27 juni 2013 gewijzigd heeft vastgesteld

De gewijzigde vaststelling houdt hoofdzakelijk verband met het overnemen van de onherroepelijk geworden wijziging van Tracébesluit Schiphol – Amsterdam – Almere (Tracébesluit SAA) d.d. 21 maart 2013. Daarnaast is er een verfijning aangebracht op de verwerking van het Tracébesluit SAA 2011, zijn twee omissies hersteld en enkele redactionele wijzigingen doorgevoerd. Alle wijzigingen staan vermeld in de Nota van Wijzigingen (behorend bij de Toelichting).

Het vastgestelde bestemmingsplan (NL.IMRO.0424.BP0300LANDGEBI2011-0302) ligt vanaf 26 september 2014 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij het Centraal Servicepunt in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. De vastgestelde bestemmingsplannen zijn ook langs elektronische weg te raadplegen, o.a. via de website www.muiden.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad, beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift dient u te richten aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven