Logo Castricum
Ontwerpbestemmingsplan ‘Startingerweg – Woonfase 1’, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Startingerweg – Woonfase 1’ te Akersloot en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid voor het bestemmingsplan. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de gemeenteraad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan. Het plangebied bestaat uit de percelen met de kadastrale aanduiding: gemeente Akersloot, sectie G, nummers: 1780, 2953, 2707, 3055, 2810 en 2050. Deze percelen liggen direct ten zuiden van de huidige bebouwing van Akersloot. Het plangebied heeft betrekking op twee gebieden aan weerzijden van de Startingerweg. Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van maximaal 65 woningen.

Zienswijze

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden geluid liggen vanaf 30 januari 2014, zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Castricum. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-id NL.IMRO.0383.BPAStartingerwegW1-ON02.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum) onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Startingerweg – Woonfase 1’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak of W. Voerman, tel. 14 0251.

29 januari 2014

Burgemeester en wethouders van Castricum,

Naar boven