Logo Zutphen
Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan ‘Buitengebied Oost, Geesinkweg 3 – Geesinkweg 6 – Vordenseweg 17’, Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat zij het volgende bestemmingsplan aan het voorbereiden zijn:

Geesinkweg 3 – Geesinkweg 6 – Vordenseweg 17

Het bestemmingsplan Buitengebied Oost 2007 is op 6 juli 2009 vastgesteld en op 2 maart 2010 gedeeltelijk goedgekeurd. Om de onderdelen waaraan op de plankaart goedkeuring is onthouden te repareren wordt een correctieve herziening opgesteld voor de percelen Geesinkweg 6 en Vordenseweg 17. Daarnaast is er één ontwikkeling in het buitengebied geweest op de locatie Geesinkweg 3, welke met een artikel 19 lid 1 WRO vrijstelling is vergund. Deze heeft in het bestemmingsplan Buitengebied Oost 2007 geen plaats gekregen, en wordt in het voor te bereiden bestemmingsplan opgenomen.

Procedure

Over dit voornemen kunt nu nog geen zienswijzen naar voren kunt brengen. Evenmin liggen stukken ter inzage en zijn onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan vindt naar verwachting plaats in oktober of november 2014. De kennisgeving van het ter inzage te leggen ontwerpplan gaat plaats vinden in de Staatscourant, de Zutphense Koerier, het elektronisch gemeenteblad en op de gemeentelijke website. Hierin staat aangegeven wanneer en op welke wijze u kunt reageren op het ontwerpplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact via telefoonnummer 14 0575.

Zutphen, 24 september 2014

burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven