Tweede fase omgevingsvergunning inrichting Hemrik, Ministerie van Economische Zaken

KENNISGEVING BESLUIT

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Tulip Oil Netherlands B.V. te Den Haag een tweede fase omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘planologisch strijdig gebruik’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Hemrik. De inrichting Hemrik is gelegen aan de Jan Evertswyk te Hemrik,in de gemeente Opsterland, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Lippenhuizen, sectie J, nummer 406.

De tweede fase omgevingsvergunning betreft het oprichten van de benodigde bouwwerken en installatieonderdelen, ten behoeve van de winning van aardgas.

Bij besluit van 2 mei 2014 is voor dit project de eerste fase omgevingsvergunning verleend voor de activiteit ‘het oprichten en in werking hebben van een inrichting’.

Op het ontwerpbesluit dat van 31 juli tot en met 10 september 2014 ter inzage heeft gelegen bij de gemeente Opsterland, zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 25 september 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Opsterland te Beetsterzwaag. U wordt geadviseerd om voor de inzage van dit besluit eerst contact op te nemen met de gemeente, tel. 0512 – 38 62 22.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot M.E.J. Pieters (tel. 070 – 379 83 89) van het Ministerie van Economische Zaken.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank ‘s-Gravenhage, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven