Logo Zeewolde
Ontwerpomgevingsvergunning Bolhaven 10, Zeewolde

Burgemeester en wethouders van Zeewolde maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van een projectafwijkingsbesluit op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo:

Aan:

Mw. M. Steenken

Voor:

Het verplaatsen en plaatsen van een schuur en het legaliseren van een houthok

Locatie:

Bolhaven 10

U kunt de stukken vanaf 24 september 2014 tot en met 4 november 2014 inzien bij de Servicebalie in het gemeentehuis, tijdens de openingstijden. U kunt het ontwerpbesluit ook inzien via www.zeewolde.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. De volledige aanvraag en overige relevante stukken zijn, gezien de omvang daarvan, uitsluitend bij de servicebalie in te zien.

Tijdens deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Om later beroep te kunnen instellen moet u belanghebbende zijn en tijdig een zienswijze over de ontwerpvergunning hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Naar boven