Logo Dantumadiel
Concept herziening bebouwde kom grens Boswet, Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel hebben op 16 september volgens Art.1 lid 5 van de Boswet de concept begrenzing van de bebouwde kom vastgesteld. Het betreft een aanpassing van de in 1999 vastgestelde begrenzing.

Het besluit en de bijbehorende kaart kunnen met ingang van donderdag 25 september 2014 gedurende een termijn van dertig dagen worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 in Damwâld. Het besluit met de bijbehorende kaart is vanaf die datum eveneens digitaal te bekijken op onze website www.dantumadiel.eu.

Gedurende de aangegeven termijn van dertig dagen kan iedereen op de volgende wijze zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel:

  • Schriftelijk, t.a.v. het college van burgemeester en wethouders, postbus 22, 9104 ZG Damwâld;

  • Mondeling, voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 14-0511 en vragen naar de behandelende ambtenaar. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u – in geval van een mondelinge zienswijze- uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 24 september 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, K. S. Heldoorn, Burgemeester

B.T.T. Schat, Secretaris

Naar boven