Logo Raalte
Bestemmingsplan Buitengebied Raalte, 8e wijziging, omgeving Pollenweg 4, Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat het bij besluit van 15 juli 2014 het bestemmingsplan Buitengebied Raalte, 8e wijziging, omgeving Pollenweg 4, gewijzigd heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan bevat de juridisch-planologische regeling ten behoeve van een kleinschalig recreatiepark in de vorm van één groepsaccommodatie en 12 recreatieappartementen aan het adres Pollenweg 4 te Luttenberg. Het perceel verliest de agrarische functie. Het wijzigingsplan is opgesteld door toepassing te geven aan een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan Buitengebied Raalte.

Het wijzigingsplan is naar aanleiding van een ontvangen zienswijze op een aantal punten gewijzigd.

Het betreft wijzigingen in de planregels, alsmede de verbeelding en het landschapsplan. Alle wijzigingen zijn genoemd in de eindconclusie van de zienswijzennota die als bijlage is opgenomen in de toelichting.

Het wijzigingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf donderdag 25 september tot en met 6 november 2014 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Het wijzigingsplan is tevens elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Raalte www.raalte.nl onder de link http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BPW20130007-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar op http://raalte.gemeentedocumenten.nl/plannen/NL.IMRO.0177.BPW20130007-/NL.IMRO.0177.BPW20130007-0002

Met ingang van 26 september tot en met 6 november 2014 kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan bij burgemeester en wethouders heeft ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze bij burgemeester en wethouders in te dienen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die burgemeester en wethouders bij de vaststelling in het plan hebben aangebracht.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven