Omgevingsvergunning inrichting Zoutfabriek en Salinco, Ministerie van Economische Zaken

KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 14 februari 2014 heeft Akzo Nobel Industrial Chemicals B.V. te Hengelo een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de inrichting Zoutfabriek en Salinco, gelegen aan de Beldershoekweg in de gemeente Enschede, op het perceel kadastraal ingedeeld, gemeente Lonneker, sectie I, nummer 2692.

De vergunningaanvraag betreft het plaatsen van een boosterpompstation en het aanleggen van een uitweg ten behoeve van de toegang tot het boosterpompstation. Het boosterpomp-station is bedoeld voor het op druk houden van water en pekel dat richting de boorlocaties gaat.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 25 september 2014 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Enschede te Enschede. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 053).

Tot en met 5 november 2014 kan eenieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken

DG Energie, Telecom en Mededinging, Directie Energiemarkt

T.a.v. de heer K. van den Hoff

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer K. van den Hoff (tel. 070 – 379 76 02) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belang-hebbende is.

Naar boven