Definitief besluit inzamelvergunning afgewerkte olie Remondis Argentia BV, Inspectie Leefomgeving en Transport

Bij besluit d.d. 16 september 2014 van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu is aan Remondis Argentia B.V. te Moerdijk een vergunning verleend op grond van de Wet milieubeheer (Wm) voor het inzamelen van afgewerkte olie. Aan de vergunning zijn voorschriften en beperkingen verbonden.

Van het ontwerpbesluit is mededeling gedaan in de Staatscourant. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken hebben van 29 juli 2014 tot en met 8 september 2014 ter inzage gelegen. Naar aanleiding hiervan zijn geen zienswijzen ingediend. de Inspectie Leefomgeving en Transport, Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht van 29 juli 2014

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 22 september 2014 ter inzage bij de Inspectie Leefomgeving en Transport, Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht, op werkdagen van 8.30-17.00 uur. U dient vooraf echter wel een afspraak te maken (tel: 088 – 489 0000).

U kunt tijdens de beroepstermijn (tot en met 2 november 2014) tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State als u:

  • zienswijzen hebt ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was zienswijzen in te brengen tegen het ontwerpbesluit; of

  • bedenkingen hebt tegen de wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kunt u sturen aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan ook bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan.

Naar boven