Logo Rozendaal
Voornemen tot verlenen van afwijking ex artikel 2.12 lid 1 sub a, onder 3° van de Wabo, voor het renoveren en uitbreiden van de bestaande 2 appartementen naar 3 in het kerkgebouw op het perceel Kerklaan 17 te Rozendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3° Wabo te verlenen.

Het bestemmingsplan ‘Kom 2008’ is van toepassing. De gronden hebben de bestemming ‘Maatschappelijke Doeleinden’ met de aanduiding ‘kerk’. De omgevingsvergunning is in strijd met de voorschriften van het geldende bestemmingsplan omdat het aantal wooneenheden door de wijziging met één toeneemt.

Met de afwijking van het bestemmingsplan wordt het mogelijk de indeling van de bestaande appartementen te wijzigen van twee naar drie appartementen.

Deze aanvraag voorziet in navolging van de toename van het aantal appartementen tevens in een aanpassing van de terreinindeling waarbij een aantal bijgebouwen wordt gesloopt en een nieuw bijgebouw wordt gerealiseerd, dit onderdeel van de aanvraag is in overeenstemming met de bepalingen van het geldende bestemmingsplan Kom 2008.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 19 september 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Rozendaal. U kunt de stukken iedere werkdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur inzien.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal, Postbus 9106, 6880 HH Velp. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 026-384 36 62.

Naar boven