Besluit op aanmeldingsnotitie milieueffectrapportage (m.e.r.-beoordeling) voor de voorgenomen uitbreiding van de melkrundveehouderij - A. de Graaflaan 31 te Woubrugge - W20140104 - Wet milieubeheer
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, vierde lid van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.
Op 22 juli 2014 heeft Van Stralen B.V. voor het adres A. de Graaflaan 31 te Woubrugge, een aanmeldnotitie m.e.r.- beoordeling voor het uitbreiden van de rundveehouderij ingediend.
Overeenkomstig het Besluit milieu-effectrapportage 1994, moet het college vooraf bepalen of voor de beoogde opslag een milieu-effectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de aanmeldnotitie hebben burgemeester en wethouders op 9 september 2014 besloten dat er geen milieu-effectrapport hoeft te worden opgesteld.
Het besluit wordt aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit (op de aanvraag om een omgevingsvergunning). Gelet op artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is een dergelijke beslissing niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Bezwaar tegen deze besluitvorming kan aan de orde worden gesteld in de vergunningprocedure in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht die op deze besluitvorming volgt.
De stukken met betrekking tot deze beschikking liggen van donderdag 18 september 2014 t/m woensdag 29 oktober 2014 voor een ieder ter inzage in de publieksruimte van het gemeentehuis (Westeinde 1 in Roelofarendsveen). U bent welkom om de stukken in te zien gedurende de openingstijden van het gemeentehuis, of op afspraak.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.
Naar boven