Logo Schouwen-Duiveland
Ontwerpomgevingsvergunning Hoogenboomlaan 42 te Renesse, Schouwen-Duiveland

Kennisgeving

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een dienstwoning op grond van artikel 2.1 lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo.

Het bouwen van de dienstwoning zal plaatsvinden op camping Julianahoeve op het adres Hoogenboomlaan 42 te Renesse, kadastraal bekend als gemeente Westerschouwen, sectie L, nummer 551. Het plan is in strijd met de regels van het geldende bestemmingsplan.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking, een ontwerp verklaring van geen bedenking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 september 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Zierikzee. Tijdens de periode van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, postbus 5555, 4300 JA, Zierikzee. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (0111) 452 252.

Zierikzee, 19 september 2014

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven