Logo Eemnes
Ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk 150, Eemnes

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk 150 ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het verleggen van de bouwvlek voor het bouwen van bijgebouwen bij de woning Wakkerendijk 150. Daarnaast is de maximale oppervlakte van de aan te bouwen bijgebouwen op het perceel gewijzigd. Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld met in achtneming van de tussenuitspraak op 22 januari 2014 van de Raad van State (afdeling Bestuursrechtspraak).

Periode van terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 23 september 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien via www.eemnes.nl.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ´Ontwerpbestemmingsplan Wakkerendijk 150´. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzageligging, een afspraak te worden gemaakt met de heer H. de Jong, telefoonnummer 14 035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven