Logo Hilversum
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Groest 16-18, Hilversum

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo:

Aanvraag en plan

Op 9 juni 2014 is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het verbouwen van het pand aan de Groest 16-18 te Hilversum en het wijzigen van het gebruik van dit pand in horeca met terras. Deze aanvraag past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan.

De aanvraag inclusief bijbehorende ruimtelijke onderbouwing is op 10 september 2014 in de vergadering van de gemeenteraad besproken. De gemeenteraad heeft ingestemd met dit voornemen en een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Inzien

De aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 19 september 2014 tot en met 30 oktober 2014 voor een ieder ter inzage bij de Burgerleeskamer/Balie 14 in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. De Burgerleeskamer is iedere werkdag geopend tussen 08.30 – 13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 – 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

De stukken kunnen daarnaast ook digitaal worden ingezien en geraadpleegd op de digitale burgerleeskamer via de website van de gemeente Hilversum (www.hilversum.nl, klik op ‘Actueel’). Tevens kan het plan bekeken worden via de site http://0402.roview.net/, klik op ‘Zoek in lijst met plannen’ en vervolgens op ‘Groest 16-18’. Tot slot kan het plan worden bekeken via de site http://www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website te vinden via het planid-nummer NL.IMRO.0402.11ov01groest1618-on01.

Zienswijzen en vervolgprocedure

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Het is niet mogelijk via elektronische weg te reageren. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen bovengenoemde ter inzage termijn een afspraak maken met de heer R. Sprik van de afdeling Beleidsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 – 629 2586.

Hilversum, 18 september 2014

B&W van de gemeente Hilversum

Naar boven