Onherroepelijk bestemmingsplan “Haarensteyn”
Logo Haaren
Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend , dat het besluit van de raad van 10 juli 2014 , waarin het bestemmingsplan Haarensteyn ” is vastgesteld , op 4 september 2014 onherroepelijk is geworden
Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat een nieuw woonzorgcentrum wordt ge realise erd met bijbehorende parkeervoorzieningen en buitenruimte .
Het initiatief past niet binnen het geldende bestemmingsplan “Kom Haaren”. Daarom is een nieuw bestemmingsplan voor deze ontwikkeling vastgesteld.
Het plangebied is begrensd door de perceelsgrenzen van de huidige terreinen van het voormalige woon- / zorgcomplex Haarensteijn (Haarensteijnstraat 2) en gemeenschapshuis Den Domp (gelegen op de hoek Kerkstraat/Haarensteijnstraat 1 t/m 5, de achterste perceelsgrenzen van de woningen aan Lindelaan 11 t/m 23, de begraafplaats en de André Vissersstraat tussen de Haarensteijnstraat en de begraafplaats.
Ter inzage
U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar
(0411 - 62 72 82).
Ook is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving” en daarna op ruimtelijke projecten. Via het onderdeel “Projecten Woonomgeving” kunt u naar de link “Haarensteyn”.
Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u het plan vinden via het planidentificatienummer.
Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP14HRNHaarensteyn- VA 01.
Naar boven