Logo LeidenOntwerp omgevingsvergunning Groenoord blok 5

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden wordt bekend gemaakt dat de ontwerp omgevingsvergunning Groenoord blok 5, NL.IMRO.0546.OV00037-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, vanaf donderdag 30 januari 2014 tot en met donderdag 13 maart 2014 ter inzage ligt voor het indienen van zienswijzen.

De ontwerp omgevingsvergunning betreft een nieuwbouwontwikkeling van 32 grondgebonden woningen. De ontwikkeling is een onderdeel van de grootschalige ontwikkellocatie 'de Groenoordhallen e.o.’ in Leiden Noord. Het betreft blok 5 van de herontwikkeling van het Groenoordhallenterrein. De ontwerp omgevingsvergunning maakt deze ontwikkeling op de genoemde locatie mogelijk.

Ter inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een papieren versie ligt vanaf donderdag 30 januari 2014 ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur. Het stadhuis is daarnaast ook geopend op donderdagavond tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9100, 2300 PC Leiden Het is ook mogelijk per e-mail te reageren. Een e-mailbericht kunt u sturen naar sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze Groenoord blok 5’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team ORO, tel. 071 5165232. Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen), Langegracht 72, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

Naar boven