Logo Schermer
Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan bestemmingswijziging Westeinde 44 te Schermerhorn, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer maken bekend dat zij hebben ingestemd met het ontwerpwijzigingsplan voor de bestemmingswijziging op het perceel Westeinde 44 te Schermerhorn. Het wijzigingsplan voorziet in de transformatie van een agrarische bestemming naar de bestemmingen Wonen en Tuin.

Het plangebied betreft het perceel van Westeinde 44 te Schermerhorn.

Voor de exacte inhoud verwijzen wij u naar de locaties waar de stukken zijn te raadplegen.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt overeenkomstig artikel 3.9a Wro en afdeling 3.4 Awb vanaf woensdag 10 september 2014 gedurende zes weken zowel analoog als digitaal ter inzage op de volgende locaties:

  • Op het gemeentehuis Wittenburg, afdeling Ruimte, Noordervaart 99 Stompetoren.

  • Op de website van de gemeente Schermer www.schermer.nl bij de button ‘Inwoners’ en vervolgens onder ‘plannen en projecten’.

  • Op de landelijke informatievoorziening voor ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl onder planid: 'NL.IMRO.0458.Westeinde44-On01'.

Gedurende de periode van terinzagelegging wordt aan een ieder de gelegenheid geboden zienswijzen in te dienen. De zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, gemeente Schermer, postbus 2, 1840 AA Stompetoren. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Westeinde 44’. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met mevrouw J. Stet-Kuin, telefoonnummer: 072-4589456.

Burgemeester en wethouders van Schermer,

9 september 2014

Naar boven