Bekendmaking verkeersbesluit instelling gehandicaptenparkeerplaats De Bleike 34 te Heerde
Logo Heerde
Het college van Heerde maakt op grond van artikel 3:42 van de Awb bekend dat zij op 4 september 2014 heeft besloten een gehandicaptenparkeerplaats te reserveren voor de bewoner van De Bleike 34 te Heerde.
De aard en omvang van de maatregel
Het instellen van de gehandicaptenparkeerplaats bestaat uit het plaatsen van Bord E06 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 en een onderbord met kenteken.
Besluit
  • I.
    Nabij het perceel De Bleike 34 een gehandicaptenparkeerplaats in te richten voor een motor- of invalidenvoertuig dat door of ten behoeve van het vervoer van invaliden wordt gebruikt door plaatsing van Bord E06 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV 1990);
  • II.
    Door middel van een onderbord wordt deze parkeerplaats uitsluitend gereserveerd voor het voertuig van de bewoner van De Bleike 34.
Bezwaar
Iedereen wiens belang rechtstreeks is betrokken bij dit verkeersbesluit kan tegen dit besluit, binnen zes weken na deze bekendmaking, bezwaar maken door een met reden omkleed bezwaarschrift in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders. Dit bezwaarschrift kan worden toegezonden aan de Gemeente Heerde, Postbus 175, 8180 AD Heerde.
16 september 2014 ,
Het college van Heerde,
W.R.J.M. Pijnenburg–Adriaenssen,
burgemeester
B.van Zuthem,
gemeentesecretaris
Naar boven