Logo Olst-Wijhe
Bestemmingsplan Bokkelerweg ongenummerd te Wesepe vastgesteld, Olst-Wijhe

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 8 september 2014 het bestemmingsplan Bokkelerweg ongenummerd te Wesepe gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan geldt voor een perceel agrarische grond gelegen tussen Bokkelerweg 2 en 4 en beoogt op deze plek de bouw van een molen met bijgebouw mogelijk te maken.

Bij de vaststelling heeft de gemeenteraad onderstaande ambtshalve wijzigingen aangebracht:

  • hoofdstuk 4 van de plantoelichting is aangevuld met een overstromingsrisicoparagraaf;

  • de kruisingaanduiding genoemd onder punt 5 en 6 van bijlage 2 van de planregels is gecorrigeerd van ‘Scholtensweg/Weth. M. van Doorninckweg’ naar ‘Scholtensweg/Eikenweg’.

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 18 september tot en met 29 oktober ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2013005005-0301, is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Binnen de hierboven genoemde termijn kan beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunnen belanghebbenden een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven