Kennisgeving omgevingsvergunning voor plaatsen inritportaal op Arena dek op Arena boulevard 1, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Locatie: Arena boulevard 1

Kenmerk: OLO 1299851

Onderwerp: plaatsen inritportaal op Arena dek

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied het volgende bekend:

Op 08 september 2014 is, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), onder OLO-nummer 1299851 een omgevingsvergunning verleend voor het vervangen van het tijdelijke portiersloge op de fly over naar de Amsterdam Arena voor een definitief portiershuisje op het terrein behorende bij het Station Arena op de locatie Arena boulevard 1.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 18 september 2014, gedurende zes weken ter inzage bij:

Stadsdeel Centrum Informatiebalie/Voorlichtingsloket

Amstel 1

1011 PN AMSTERDAM

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op http://www.amsterdam.nl/actueel/bekendmakingen. De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is digitaal beschikbaar op.

Naar boven