Kennisgeving omgevingsvergunning voor oprichten bedrijfsgebouw met kantoor e.a. op Petroleumhavenweg 23 te Amsterdam, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Locatie: Petroleumhavenweg 23

Kenmerk: OLO 703365

Onderwerp: Oprichten bedrijfsgebouw met kantoor e.a.

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied het volgende bekend:

Op 08 september 2014 is, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), onder OLO-nummer 703365 een revisie omgevingsvergunning verleend voor een inrichting voor de op- en overslag van gevaarlijke stoffen aan de Petroleumhavenweg 23 te Amsterdam.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 18 september 2014, gedurende zes weken ter inzage bij:

Stadsdeel Centrum Informatiebalie/Voorlichtingsloket

Amstel 1

1011 PN AMSTERDAM

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op http://www.amsterdam.nl/actueel/bekendmakingen. De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is digitaal beschikbaar op.

Naar boven