Logo Geertruidenberg
Ontwerp afwijkingsbesluit ‘Oosterhoutseweg 24 te Raamsdonksveer’, Geertruidenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan de legalisering van:

  • 1. Groothandel en op- en overslag van agrarische en agrarisch verwante producten;

  • 2. Be- en verwerken van agrarische en agrarisch verwante producten;

  • 3. Detailhandel in aardappelen, groenten, fruit, levensmiddelen en aanverwante artikelen, bloemen, planten, potgrond, tuinartikelen en aanverwante artikelen met een totale oppervlakte van 200 m2 inpandig verkoop vloeroppervlak en een uitpandige oppervlakte van 300 m2 ten behoeve van de uitstalling ten verkoop, het verkopen of leveren van goederen of het verlenen van aanverwante diensten;

  • 4. Statische opslag van caravans, campers etc.

De locatie Oosterhoutseweg 24, Raamsdonksveer gemeente Geertruidenberg, is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied”. De omschreven ontwikkeling is niet mogelijk binnen het genoemde bestemmingsplan. Om mee te kunnen werken aan de aanvraag tot legalisering van de activiteiten is een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo vereist.

Communicatie

Het ontwerp afwijkingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u gedurende zes weken met ingang van vrijdag 12 september 2014 tot en met donderdag 23 oktober 2014 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerp afwijkingsbesluit en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerp afwijkingsbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan:

De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Leeuw, tel 140 162.

Het college van burgemeester en wethouders,

8 september 2014.

Naar boven