Logo Zuidplas
Voornemen voorbereiding bestemmingsplan ‘Julianastraat 53-55, Moerkapelle’, Zuidplas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas geven er op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van, dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden voor de percelen Julianastraat 53 en 55 te Moerkapelle.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Julianastraat, een doodlopende straat in het buitengebied, die behoort tot de kern Moerkapelle. Aan de noordzijde van het plangebied ligt het Schravenwilderpad, een fietspad langs een bestaande watergang, die tevens de grens markeert tussen de gemeenten Zuidplas en Waddinxveen.

Inhoud plan

Het perceel Julianastraat 53 en 55 te Moerkapelle heeft op dit moment een agrarische bestemming. Deze bestemming zal worden gewijzigd naar een woonbestemming. De woning aan de Julianastraat 53 zal worden gesloopt en herbouwd. Daarnaast zullen op het perceel nog twee extra woningen worden gebouwd.

Zienswijzen

Op dit moment worden geen stukken ter inzage gelegd en is het nog niet mogelijk om zienswijzen over het voornemen naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen. Zodra het plan gereed is om in ontwerp ter inzage te leggen, kunt u dit lezen in de Staatscourant en op de gemeentepagina in Hart van Holland. U heeft dan de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen.

Naar boven