Logo Graft-De Rijp
Ontwerpomgevingsvergunning voor splitsing van één woning in twee woningen op Zuiderstraat 59 te West-Graftdijk, Graft-De Rijp

Ingevolge artikel 2.12 lid 1 onder a, onder 3 van de (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), artikel 3.10 van de Wabo, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), maakt het college van burgemeester en wethouders van Graft-De Rijp bekend dat een ontwerpbesluit met bijlagen ter inzage ligt voor de splitsing van één woning in twee woningen op het perceel Zuiderstraat 59 te West-Graftdijk.

Ter inzage

Met ingang van woensdag 10 september 2014 liggen de aanvraag en ontwerpbesluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Graft-De Rijp. U kunt de stukken inzien op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags op afspraak tussen 13.30 uur en 17.00 uur.

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen inzake het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Graft-De Rijp, postbus 16, 1483 ZG De Rijp, onder vermelding van ‘zienswijze Zuiderstraat 59 te West-Graftdijk’.

Voor informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Unit Vergunningen & Subsidieverlening (gemeente Alkmaar), via telefoonnummer 14072. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven