Logo Valkenswaard
Voorbereidingsbesluit Plataanlaan e.o., Valkenswaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 september 2014 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor (delen van) de Plataanlaan, Merendreef, Beukenlaan, Kastanjelaan, Acacialaan, Bosstraat, Dennenlaan en De Els (hierna Plataanlaan e.o.).

Voor het gebied de Plataanlaan e.o. wordt een bestemmingsplan voorbereid. Het gebied is afgebakend, zoals vervat op tekening nr. NL.IMRO.0858.VBplataanlaaneo-VA02. Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van 9 september 2014 en vervalt:

  • indien niet binnen één jaar na datum van inwerkingtreding van het voorbereidingsbesluit een ontwerp voor een bestemmingsplan voor het onderhavige gebied ter inzage is gelegd;

  • op het moment dat het voorbereidingsbesluit wordt ingetrokken.

Het doel van het voorbereidingsbesluit is om het gebied te beschermen tegen ongewenste ontwikkelingen.

Het voorbereidingsbesluit ligt ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15. Daarnaast is het voorbereidingsbesluit vanaf 9 september 2014 digitaal te raadplegen via: www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan ingevolge artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt en beroep worden aangetekend.

Informatie

Voor informatie met mondelinge toelichting op het voorbereidingsbesluit, kunt u op afspraak terecht bij team Ruimtelijke ontwikkeling en economie, cluster Ruimtelijke ordening. Bel (040) 20 83 665 voor het maken van een afspraak.

Valkenswaard, 8 september 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, de secretaris, R.F.W. van Eijck

de burgemeester, A.B.A.M. Ederveen

Naar boven