Voorontwerpen geluidverkaveling bedrijventerrein InnoFase
Logo Duiven
Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:
 
  • -
    het voorontwerp bestemmingsplan Geluidverkaveling bedrijventerrein InnoFase, en
  • -
    het voorontwerp zonebeheerplan bedrijventerrein InnoFase
 
Beide plannen hebben als doel de bestaande praktijk van een cumulatieve toets voor het onderdeel geluid uit de gezamenlijke ‘’Beleidsregels verdeling geluid en geurruimte bedrijventerrein Roelofshoeve Duiven Gelderland 2008’’ voort te zetten nu deze wordt ingetrokken. Het nieuwe toetsingskader voor het onderdeel geur worden de ‘’Beleidsregels geur in milieuvergunningen Gelderland 2009’’ van de provincie Gelderland.
 
Inzien
Het bestemmingsplan en het zonebeheerplan liggen met ingang van 11 september 2014 tot en met 22 oktober 2014 voor iedereen ter inzage bij het loket Omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt via onze website www.duiven.nl een afspraak maken. Ook kunt u hiervoor bellen met (0316) 27 91 11.
Daarnaast is het bestemmingsplan te lezen op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net/?phID=95248AF0-2259-4E65-AF07-798B33A6BF2C. Het zonebeerplan is daar als bijlage van het bestemmingsplan te vinden.
 
Inspraakreactie
Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een inspraakreactie op beide plannen indienen. Deze dient u te sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Ook kunt u via de website http://0226.roview.net een digitale inspraakreactie op het bestemmingsplan indienen. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaren, zoals hierna genoemd.
 
Vervolg
Het college geeft op alle reacties uit de inspraak een schriftelijk antwoord. Reacties kunnen de inhoud van het bestemmingsplan en/of het zonebeheerplan mogelijk wijzigen. Het zonebeheerplan wordt door het college als beleidsregel vastgesteld. Het bestemmingsplan wordt als ontwerp ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan opnieuw reageren. Vervolgens neemt de gemeenteraad een besluit over het al dan niet (gewijzigd) vaststellen van het bestemmingsplan Geluidverkaveling bedrijventerrein InnoFase.
 
Meer informatie
Voor vragen over deze publicatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaren, de heer S. Geertsen (bestemmingsplan) en de heer T. Hoegen (zonebeheerplan). Zij zijn bereikbaar via (0316) 27 91 11.
Naar boven