Logo Epe
Ontwerpomgevingsvergunning Markt 3, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan zijn om een vergunning te verlenen voor het realiseren van een gebouw met detailhandel en/of een dienstverlenende functie op de begane grond en vier woningen op de verdieping op het perceel Markt 3, 8161 CL in Epe.

De procedure als omschreven in paragraaf 3.3 van de Wabo is van toepassing.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 september 2014 gedurende zes weken ter inzage in de publiekswinkel in het gemeentehuis van Epe.

Het project is ook digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen.

De plancode van de plan is: NL.IMRO.0232.EPE023Markt3Epe-OVO1

Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het desbetreffende ontwerpbesluit kenbaar maken en wel bij burgemeester en wethouders van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Er kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Voor het maken van een afspraak daarvoor en voor nadere informatie kunt u bellen 14 0578.

Er kan slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen dient men ook belanghebbende te zijn.

Naar boven