Logo Bladel
Omgevingsvergunning Bredasebaan 8, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c, artikel 2.2 eerste lid onder e, artikel 2.10 onder 2 en artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning verlenen voor de activiteiten bouwen, inrit en de afwijking van het bestemmingsplan ten behoeve van de herbouw van een woning met bijgebouwen en het realiseren van natuur op het perceel gelegen aan de Bredasebaan 8 te Bladel.

De aanvraag is in strijd met de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Bladel 2010” en “Buitengebied Bladel 2014”. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de strijdigheid met de bestemmingsplannen op te heffen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing. Tegen het ontwerp besluit zijn geen zienswijzen ingediend. Ten opzichte van de ontwerpvergunning is ambtshalve een wijziging ten aanzien van de landschappelijke inpassing doorgevoerd. Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ligt van 11 september tot en met 22 oktober 2014 ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis in Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via: www.bladel.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1036Bredbaan8-VAST.

Alleen degene die een zienswijze heeft ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze kunnen beroep instellen tegen dit besluit. Het instellen van beroep is mogelijk van 11 september tot en met 22 oktober. Het beroepschrift moet u sturen naar: Rechtbank Oost-Brabant, Bestuursrecht (Postbus 90125, 5200 MA 's Hertogenbosch). De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 23 oktober 2014. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met Tom van Rijssel van het team Ruimte (telefoon 0497-361 636).

Bladel, september 2014

Naar boven