Logo Soest
Ontwerpwijzigingsplan Weegbreestraat, Soest

Ter inzage legging ontwerpwijzigingsplan Weegbreestraat

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 juncto artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 11 september 2014 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat” ter inzage ligt. Het wijzigingsplan voorziet in een nieuwe juridisch-planologische regeling, die de bouw van 14 grondgebonden starterswoningen, verdeeld over 2 blokken, mogelijk maakt.

Ontwerpwijzigingsplan ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat” en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 11 september tot en met woensdag 22 oktober 2014 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest, bij Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest en bij Bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg. Het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis is iedere werkdag geopend tussen 08.30 en 13.00 uur en op donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat” is digitaal in te zien op internet via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat” is eveneens digitaal in te zien op internet via www.soest.nl/bestemmingplannen.

Het planindentificatienummer van het ontwerpwijzigingsplan is: NL.IMRO.0342.WPSOE0015-0201.

Het digitale wijzigingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge wijzigingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van zes weken (vanaf donderdag 11 september tot en met woensdag 22 oktober 2014) kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat” schriftelijk, mondeling of digitaal naar voren brengen:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het College van B&W van Soest, Postbus 2000, 3760 CA SOEST, onder vermelding van: zienswijze ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat”;

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-6093466 met de heer J. Verkaik;

  • digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerpwijzigingsplan “Weegbreestraat”.

Soest, 10 september 2014

Naar boven