Logo Roerdalen
Vaststelling wijzigingsplan Dorpsstraat 96 Melick, Roerdalen

Ter inzage

Van 16 september 2014 tot 28 oktober 2014 ligt voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan Dorpsstraat 96 Melick ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Schaapsweg 20). Dit vastgestelde wijzigingsplan kunt u ook elektronisch inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID: NL.IMRO.1669.BPBGB2014MLKAGBHam-VG01)

Gebiedsomschrijving

Het wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Roerdalen. Het plan voorziet in de vormverandering van het bestaande agrarisch bouwblok op deze locatie ten behoeve van de realisatie van een opslagloods; de oppervlakte van het bouwblok blijft ongewijzigd.

Besluit burgemeester en wethouders

Het college van burgemeester en wethouders heeft het wijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld op 19 augustus 2014.

Instelling beroep tegen de vaststelling van het wijzigingsplan

Tijdens de inzagetermijn kunt u tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u belanghebbende bent en in een eerder stadium (inzage ontwerpplan) een zienswijze heeft ingediend of als u redelijkerwijs niet verweten kan worden dat u geen zienswijze heeft ingediend. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Planje van onze afdeling Leefomgeving, telefoon 0475-538 888

Sint Odiliënberg, 10 september 2014

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije

de burgemeester, M.D. de Boer-Beerta

Naar boven