Logo Zwartewaterland
Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerreinen, Zwartewaterland

Vooraankondiging

Het college van Zwartewaterland maakt overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de drie grote bedrijventerreinen (Zwartewater, Zevenhont en Kranerweerd) in de gemeente. Dit plan heeft tot doel de geldende bestemmingsplannen te actualiseren, zodat kan worden voorzien in een regeling die past in de huidige ruimtelijke inzichten.

Inspraak

Van 11 september tot en met 22 oktober 2014 liggen alle relevante stukken met betrekking tot het voorontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen voor een ieder ter inzage. De digitale versie kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, kies voor ID nummer NL.IMRO.1896.BP0043-VO01. De papieren versie ligt in de genoemde periode ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt tijdens openingstijden. Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het college van burgemeester en Wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Inloopbijeenkomst 24 september 2014

Op 24 september van 19.00 tot 21.30 uur wordt een inloopbijeenkomst gehouden in het gemeentehuis in Hasselt. Tijdens deze bijeenkomst kunt u het bestemmingsplan inzien en geven we graag antwoord op eventuele vragen. Ook is het mogelijk om op de inloopbijeenkomst een inspraakreactie in te dienen.

Check uw perceel

Voor het opstellen van het voorontwerp bestemmingsplan is gebruik gemaakt van inventarisatiegegevens, waaronder milieuvergunningen. Wij vragen u de gegevens in het bestemmingsplan te controleren op juistheid.

Naar boven