Logo Hillegom
Ontwerpomgevingsvergunning in afwijking Prins Bernhardstraat 4, Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor Prins Bernhardstraat 4.

Plangebied en inhoud van het plan

Het project betreft het verbouwen en wijzigen van het gebruik van het pand naar “Maatschappelijk” ten behoeve van 5 onzelfstandige woonruimtes op het perceel Prins Bernhardstraat 4.

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 11 september 2014 tot en met 22 oktober 2014 (zes weken) voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het besluit is ook in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl onder Gemeentehuis/Projecten en plannen.

Zienswijze

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Gemeentewinkel, sector vergunningen (telefoonnummer 14 0252). Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Naar boven