Logo Leidschendam-Voorburg
Ontwerpwijzigingsplan Wilsveen 33, Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat zij voornemens zijn toepassing te geven aan de wijzigingsbevoegdheid opgenomen in het bestemmingsplan “Nieuwe Driemanspolder 2009” met het ontwerpwijzigingsplan “Wilsveen 33”.

Plangebied

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Wilsveen 33 te Leidschendam, kadastraal bekend als de gemeente Stompwijk, sectie D perceelnummer 1736. Het perceel ligt binnen het plangebied van het bestemmingsplan “Nieuwe Driemanspolder 2009”.

Inhoud ontwerpwijzigingsplan

De agrarische bedrijfsactiviteiten op het perceel Wilsveen 33 zijn al geruime tijd beëindigd. De bedrijfswoning op het perceel is thans in gebruik als een burgerwoning waarbij hobbymatig nog enkele dieren worden gehouden. Voor het gewijzigd gebruik van het perceel, is een wijziging van de geldende agrarische bestemming nodig. In het bestemmingsplan “Nieuwe Driemanspolder 2009”, is ten behoeve van burgemeester en wethouders een wijzigingsbevoegdheid op grond van artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening opgenomen. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om de bestemming 'Agrarisch' te wijzigen in de bestemming 'Wonen'. Het wijzigingsplan is het juridisch planologisch kader dat voorziet in de betreffende bestemmingswijziging.

Termijn van inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage van vrijdag 19 september 2014 tot en met donderdag 30 oktober 2014.

Inzien ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn als volgt in te zien:

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij:

De gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg

Ontwerpwijzigingsplan ‘Wilsveen 33’ / zaaknummer 1179449

Postbus 905

2270 AX VOORBURG

Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van:

  • uw naam, adres en onderwerp ‘Zienswijze ontwerpwijzigingsplan ‘Wilsveen 33’

  • een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerpwijzigingsplan en

  • uw handtekening

Houdt er rekening mee dat uw zienswijze in beginsel openbaar is. Het is niet mogelijk om een anonieme zienswijze of een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw R. Surie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 070.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw R. Surie of een van de andere medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, vakgroep bestemmingsplannen op telefoonnummer 14 070.

Leidschendam-Voorburg, 17 september 2014

Naar boven