Logo Heemstede
Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning Glipperweg 33–39, Heemstede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven. Deze verklaring heeft betrekking op de door burgemeester en wethouders vastgestelde ontwerpomgevingsvergunning voor het permanent toestaan van 4 woningen in het kantoorgedeelte van het bestaande bedrijfsgebouw Glipperweg 33-39 in afwijking van het bestemmingsplan Woonwijken zuid en west.

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 september 2014 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage.

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpomgevingsvergunning zijn digitaal te raadplegen op de websites www.heemstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0397.OVglipperweg37-0101). Ook liggen de ontwerpen gedurende bovengenoemde termijn ter inzage in de publiekshal van het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende bovengenoemde termijn (dus tot en met woensdag 22 oktober 2014) kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via e-mail gemeente@heemstede.nl. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer G. Klaassen. Zijn gegevens vindt u hieronder. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpomgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer G. Klaassen, van de afdeling Ruimtelijk Beleid, via telefoonnummer 023-5485765 of e-mail gklaassen@heemstede.nl.

Naar boven